På tisdag är det äntligen dags för föreläsning i Malmö, min tredje föreläsning blir det denna gång!
Det ska bli så otroligt roligt och jag känner mig taggad och lite nervös på samma gång. Men det är föreläsningarna som ger mig ny kraft att hjälpa fler utsatta ungdomar och barn!

Så i morgon ska jag skriva ner en del punkter som jag ska ta upp under föreläsningen. Jag kommer att prata om bland annat min egen barndom, hur den har präglat mig genom livet, om hur det är att växa upp i den perfekta familjen och hur man kan hjälpa utsatta ungdomar och barn idag och en hel del andra punkter!

Jag hoppas att min föreläsning kommer få mina lyssnare att förstå hur vanligt sexuella övergrepp är i vårt samhälle, att vi måste gör något åt detta stora problem och att det måste ske en förändring idag med allas hjälp!

Är ni intresserade av att komma på föreläsningen så maila mig gärna på info@livskraftochjarnvilja.se!

Önskar er alla en trevlig söndag eftermiddag!